24

24
231184
terima kasih 9.3.6.3 ucapkan atas ingatan semua. Sebetulnya tarikh tersebut 9.3.6.3 masih berada di Johor Bahru dan sebetulnya detik tersebut 9.3.6.3 berada di Danga Bay.Harapnya kematangan diri semakin terserlah dalam meneruskan kehidupan. Harapnya semua perjalanan dapat ditempuhi dengan kegembiraan dan keberkatan. Iringilah perjalanan hidup 9.3.6.3 dengan berkat doa kalian.

12 comments:

  1. u punya birthday ke 23.11...alamak...lupa pulak...huhuhu kalau tak boleh celebrate sama2 kat jb....apa pun...happy birthday...many happy returns...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. erm bdey ko ke? happy birthday bro. moga happy dengan org tersayang. erm... mana ko nyer no akaun? nk ke xnk duit? hi3

    ReplyDelete
  4. 9.3.6.3 : 'SEMOGA DIPERMUDAHKAN SEGALA PERJALANAN HIDUP"

    patungcendana: harap i bley join pegi zoo...

    FendyHekka: yup..24th, nanti bg no accnt.

    ReplyDelete
  5. yup. i pun harap u boleh join pergi zoo...tapi time tu kan u masih kat singapore...huhuhu

    ReplyDelete
  6. Deqwan...again in here...HAPPY BIRTHDAY....wish you all the best in whatever you do...aja2 fighting!!!

    ReplyDelete
  7. erm since aku xtau camner nk contact ko koz ko kedek no tipon (ha3... propa). aku nk bitau yg aku dah masukkn duit ko RM30. tq.

    ReplyDelete
  8. wanhidayat : bila g boley lepak sama eh...?

    FendyHekka: Apsal RM 30?? RM 25 la...

    ReplyDelete
  9. damn.i hv no idea it was ur bday.nway,hp belated bday!

    ReplyDelete
  10. daoz: it just a birthday...

    syahrir: Thanks...

    ReplyDelete
  11. 30 sbb cash deposit bleh masuk sepuluh2 jer masa tu...

    ReplyDelete

..thanks